Veselinovic

Prijatelj
Vašeg
osmijeha!

Dentalni turizam


Dentalni  Turuzam

Mali grad Herceg Novi se nalazi na ulazu u Bokokotorski zaliv, jedan od najljepših zaliva na Jadranskoj obali i omiljena je turistička destinacija turista iz cijelog svijeta.
Udaljen je 45 km od Dubrovačkog aerodroma Cilipi (Republika Hrvatska) , 35 km od aerodroma Tivat (Crna Gora), 30 km daleko od starog grada Kotora, koji je pod zaštitom UNESC-a,  na pola puta do Kotora je nezaobilazni stari grad pomoraca Perast sa dva mala ostrva ispred njega.  U  Tivtu, pored aerodroma izgrađena je i svjetski poznata marina „Porto Montenegro“  koja je postala sastajalište svjetski poznatog „jet seta „. Čitav Bokokotorski zaliv  nazvan najljepšim fjordom na Jadranskoj obali ima jako puno malih plaža i restorana a u zaleđu planinski masiv Orjen je postao omiljeno mjesto za planinare i ljubitelje lova na divljač.


Ordinacija Veselinović posebnu pažnju i vrijeme poklanja pacijentima iz inostranstva. Svjesni smo da je potrebna određena doza hrabrosti pri odluci da svoje povjerenje poklonite ljekaru iz strane zemlje a odlazak kod stomatologa već sam po sebi ne predstavlja prijatnost.
Iz svih tih razloga tim Veselinović  želi da Vaš boravak u našem gradu i zemlji učini jednim izuzetno prijatnim iskustvom koje će Vam uvijek nadalje ostati u lijepoj uspomeni. Sve što nadalje nudimo takođe se odnosi i na naše sunarodnike koji žive i rade u inostranstvu. Saradnju obično počinjemo razmjenom e-mailova, tumačenjem ortopan snimaka koje biste nam poslali. Na osnovu toga možemo dati približnu procjenu Vašeg stanja zuba i nekoliko predloga šta bi u Vašem slučaju bilo najbolje uraditi, a u skladu sa Vašim mogućnostima.


Danas u  SPECIJALISTIČKOJ STOMATOLOŠKOJ POLIKLINICI VESELINOVIĆ - HERCEG NOVI, zahvaljujući aktuelnim metodama učenja, mogućnostima sagledavanja svjetskih trendova, stvorena je energija koja obavezuje da pacijentima obezbijedimo sve preduslove za dosezanje najviših terapijskih standarda.  Ustanova je osmišljena tako da na jednom mjestu omogući kompletnu dijagnostiku i tretman.


POSEBNE NAPOMENE


Apartmanski smjestaj za pacijente nalazi se u sklopu poliklinike.
• Nasi najblizi aerodromi su:
Tivat (35 km), Dubrovnik (35km)
• Za vrijeme vaseg boravka mozete obici zanimljive turisticke destinacije:
Budva (40 km), Kotor (30 km), Tivat- Porto Montenegro (30 km), Perast (20 km), Dubrovnik (45 km).

Raspoloženi smo da asistiramo u transferu pacijenata koji dolaze avionom.

Dobrodosli u Herceg Novi!

 

 

Rendgen kabinet

Rendgen dijagnostika omogućuje opštu provjeru zuba, korijena i oklone koštane strukture. Navedeno predstavlja osnovnu dijagnostiku tokom stomatološkog liječenja. NaŠa ordinacija ima rentgen kabinet sa propisanom i od Ministarstva zdravlja Crne Gore kontrolisanom opremom.

Stomatološka protetika

Moderna protetika potrudila se da riješi problem estetike zuba bez njihovog brušenja, ukoliko postoji adekvatna indikacija. Radi se o luminirima, kompozitnim ljuspicama sa primjesama keramike koji se lijepe na netaknutu površinu zuba i ne oštećuju ih.

Estetska stomatologija

Ordinacijsko izbeljivanje zuba - u našoj ordinaciji se radi ZOOM tehnologijom upotrebom lampe odgovarajuće talasne dužine u kombinaciji sa gelom na bazi (H2O2). Vrijeme trajanja tretmana je 60 minuta u ordinaciji Veselinović.

Dečija i preventivna stomatologija - Pedodoncija

Omogućite svojoj djeci da rastu sa zdravim zubima! Kroz igru naši doktori će naučiti Vaše djijete kako održavati higijenu zubića. Pedodoncija ili dječja stomatologija predstavlja dio stomatologije koji se bavi liječenjem zuba kod djece..

DOGOVORITE  TERMIN »