Veselinovic

Prijatelj
Vašeg
osmijeha!

Sedacija - tretman u jednoj poseti

Strah od stomatoloske intervencije veoma je cest. Ukoliko je takva fobija dovela do dugogodisnjeg zapustanja I propadanja zubnog niza cesto je neophodno izvrsiti vise razlicitih intervencija. Zbog navedenog se praktikuje rad u svijesnoj sedaciji uz prisustvo specijaliste anesteziologa koji nadzire pacijenta od momenta ulaska do izlaska iz hirurske sale. Uz pomoc takvog nivoa anestezije pacijent je sposoban za kominikaciju sa ljekarskim timom, ali je u stanju smanjene budnosti.

Moguce je tokom takvog stanja izvesti vise razlicitih intervencija u ustima pacijenta kao sto su: vadjenje zuba, parodontalna hirurgija, apikotomija, ugradnja implantata nadogradnja kosti, podizanje poda sinusa (sinus lift).

ORALNA SEDACIJA

Da li dozivljavate visoki nivo straha prilikom posjete stomatologu?

SEDACIJA U STOMATOLOSKOJ PRAKSI

Prednosti za pacijenta koji se odluče za Sedaciju su:

  • Medicinski tretman se izvodi kad je pacijent relaksiran
  • Stomatoloske intervencije se maksimalno skracuju, boravak kod terapeuta je mnogo skracen.
  • Za vrijeme Sedacije moze se uraditi kompletna sanacija i restauracija u ustima.
  • Manje je nelagodnosti poslije tretmana.

 

 

Rendgen kabinet

Rendgen dijagnostika omogućuje opštu provjeru zuba, korijena i oklone koštane strukture. Navedeno predstavlja osnovnu dijagnostiku tokom stomatološkog liječenja. NaŠa ordinacija ima rentgen kabinet sa propisanom i od Ministarstva zdravlja Crne Gore kontrolisanom opremom.

Stomatološka protetika

Moderna protetika potrudila se da riješi problem estetike zuba bez njihovog brušenja, ukoliko postoji adekvatna indikacija. Radi se o luminirima, kompozitnim ljuspicama sa primjesama keramike koji se lijepe na netaknutu površinu zuba i ne oštećuju ih.

Estetska stomatologija

Ordinacijsko izbeljivanje zuba - u našoj ordinaciji se radi ZOOM tehnologijom upotrebom lampe odgovarajuće talasne dužine u kombinaciji sa gelom na bazi (H2O2). Vrijeme trajanja tretmana je 60 minuta u ordinaciji Veselinović.

Dečija i preventivna stomatologija - Pedodoncija

Omogućite svojoj djeci da rastu sa zdravim zubima! Kroz igru naši doktori će naučiti Vaše djijete kako održavati higijenu zubića. Pedodoncija ili dječja stomatologija predstavlja dio stomatologije koji se bavi liječenjem zuba kod djece..

DOGOVORITE  TERMIN »