Veselinovic

Prijatelj
Vašeg
osmijeha!

Zakazivanje

Izaberite  datum  i  vrijeme  vašeg  dolaska.  Možemo  Vam  pomoći  oko planiranja  Vašeg  dolaska,  smještaja  i  asistirati  oko  transfera  sa  obliznjeg  aerodroma  Tivat ili Dubrovnik.

Kontaktiraćemo Vas radi potvrde termina!

Besplatan  smještaj  za  pacijente  van  Herceg Novog  i van  Crne Gore  koji  rade implantate u našoj  poliklinici. Smještaj  je u istoj  kući gdje se nalazi i poloklinika Veselinović.
 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:
*:
*:
*:
*:
Verification code*:
 =  Upiši rezultat

Rendgen kabinet

Rendgen dijagnostika omogućuje opštu provjeru zuba, korijena i oklone koštane strukture. Navedeno predstavlja osnovnu dijagnostiku tokom stomatološkog liječenja. NaŠa ordinacija ima rentgen kabinet sa propisanom i od Ministarstva zdravlja Crne Gore kontrolisanom opremom.

Stomatološka protetika

Moderna protetika potrudila se da riješi problem estetike zuba bez njihovog brušenja, ukoliko postoji adekvatna indikacija. Radi se o luminirima, kompozitnim ljuspicama sa primjesama keramike koji se lijepe na netaknutu površinu zuba i ne oštećuju ih.

Estetska stomatologija

Ordinacijsko izbeljivanje zuba - u našoj ordinaciji se radi ZOOM tehnologijom upotrebom lampe odgovarajuće talasne dužine u kombinaciji sa gelom na bazi (H2O2). Vrijeme trajanja tretmana je 60 minuta u ordinaciji Veselinović.

Dečija i preventivna stomatologija - Pedodoncija

Omogućite svojoj djeci da rastu sa zdravim zubima! Kroz igru naši doktori će naučiti Vaše djijete kako održavati higijenu zubića. Pedodoncija ili dječja stomatologija predstavlja dio stomatologije koji se bavi liječenjem zuba kod djece..

DOGOVORITE  TERMIN »